Curs valutar rand sud african, curs valutar ZAR, curs rand sud african, curs ZAR

rand sud african, curs valutar rand sud african, curs ZAR. Rand este moneda oficiala a Africii de Sud. Este abreviata folosind simbolul R, codul ISO este ZAR - abreviere a sintagmei neerlandeze Zuid-Afrikaanse rand. Este divizata in 100 de centi (simbol c).
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar rand sud african, schimb valutar ZAR sau schimb rand sud african, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar rand sud african si la casa de schimb valutar. Curs valutar rand sud african sau curs ZAR se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar rand sud african maxim inregistrat in 2024 a fost de 0.2512 in data de 17.05.2024
Curs valutar ZAR minim inregistrat in 2024 a fost de 0.2371 in data de 26.02.2024

Curs valutar rand sud african ZAR, luni 20.05.2024vezi cursul valutar rand sud african de la casele de schimb vezi cursul valutar rand sud african de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.