Curs valutar marca bosniaca convertibila, curs valutar BAM, curs marca bosniaca convertibila, curs BAM

marca bosniaca convertibila, curs valutar marca bosniaca convertibila, curs BAM. Marca convertibila din Bosnia si Hertegovina (bosniaca, croata, sarba: konvertibilna marka, chirilica: конвертибилна марка) este moneda Bosniei si Hertegovinei. Marca bosniaca convertibila, cod BAM, abreviata KM la nivel local, este divizata in 100 de fenings (фенинга in scriere chirilica), dupa denumirea subdiviziunii marcii germane, Pfennig.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar marca bosniaca convertibila, schimb valutar BAM sau schimb marca bosniaca convertibila, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar marca bosniaca convertibila si la casa de schimb valutar. Curs valutar marca bosniaca convertibila sau curs BAM se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar marca bosniaca convertibila BAM, luni 20.05.2024vezi cursul valutar marca bosniaca convertibila de la casele de schimb vezi cursul valutar marca bosniaca convertibila de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.