Curs valutar lira egipteana, curs valutar EGP, curs lira egipteana, curs EGP

lira egipteana, curs valutar lira egipteana, curs EGP. Lira egipteana (sau libra egipteana) este moneda nationala a Egiptului. Moneda nationala a Egiptului nu poate fi importata sau exportata. Cod EGP si simbol £, ج.م sau LE.
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar lira egipteana, schimb valutar EGP sau schimb lira egipteana, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar lira egipteana si la casa de schimb valutar. Curs valutar lira egipteana sau curs EGP se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar lira egipteana maxim inregistrat in 2024 a fost de 0.1505 in data de 14.02.2024
Curs valutar EGP minim inregistrat in 2024 a fost de 0.0908 in data de 06.03.2024

Curs valutar lira egipteana EGP, luni 24.06.2024vezi cursul valutar lira egipteana de la casele de schimb vezi cursul valutar lira egipteana de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.