Curs valutar kuna croata, curs valutar HRK, curs kuna croata, curs HRK

Kuna croata, curs valutar kuna croata, curs HRK. Kuna croata (in croata Hrvatska kuna, pe scurt: Kuna, cu simbolul kn, cu codul HRK) este moneda nationala a Croatiei de la data de 30 mai 1994, cand a inlocuit dinarul croat, care succedase provizoriu dinarului iugoslav. Kuna este impartita in 100 lipa.
atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar kuna croata, schimb valutar HRK sau schimb kuna croata, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar kuna croata si la casa de schimb valutar. Curs valutar kuna croata sau curs HRK se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar kuna croata HRK, luni 04.03.2024vezi cursul valutar kuna croata de la casele de schimb vezi cursul valutar kuna croata de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.