Curs valutar uncie troy de aur, curs valutar XaU, curs uncie troy de aur, curs XaU

Uncie troy de aur, curs valutar uncie troy de aur, curs XaU.
atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar uncie troy de aur, schimb valutar XaU sau schimb uncie troy de aur, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar uncie troy de aur si la casa de schimb valutar. Curs valutar uncie troy de aur sau curs XaU se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar gramul de aur maxim inregistrat in 2023 a fost de 301.1915 in data de 26.10.2023
Curs valutar XAU minim inregistrat in 2023 a fost de 269.6314 in data de 15.02.2023

Curs valutar gramul de aur XAU, joi 30.11.2023vezi cursul valutar gramul de aur de la casele de schimb vezi cursul valutar gramul de aur de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.