Curs valutar coroana slovaca, curs valutar SKK, curs coroana slovaca, curs SKK

coroana slovaca, curs valutar coroana slovaca, curs SKK. Coroana slovaca (in slovaca Slovenská koruna) a fost unitatea monetara oficiala a Slovaciei. Codul este SKK cu simbol Ks. Subdiviziunea este reprezentata de halieri (1 coroana = 100 halieri, in slovaca halierov).
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar coroana slovaca, schimb valutar SKK sau schimb coroana slovaca, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar coroana slovaca si la casa de schimb valutar. Curs valutar coroana slovaca sau curs SKK se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar coroana slovaca SKK, marți 18.06.2024vezi cursul valutar coroana slovaca de la casele de schimb vezi cursul valutar coroana slovaca de la BNR


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.