Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul)

ATENTIE! CURSUL ESTE VALABIL PENTRU SUME MAI MARI ORI ECHIVALENTUL A 3000 DE EURO! NU SUNATI PENTRU SUME MAI MICI DE 3000 DE EURO.

NU AVEM ANGAJAT DOAR PENTRU ONLINE SI ESTE POSIBIL SA DIFERE CURSUL AFISAT PE SITE DE CEL OFERIT. INAINTE DE A VENI IN LOCATIE SUNATI PENTRU UN CURS ACTUALIZAT!

Casa de schimb se afla la intersectia dintre Calea 13 Septembrie si Soseaua Panduri, vizavi de (fostul)Monitorul Oficial, langa BCR / Mega Image.
ATENTIE! CURSUL ESTE VALABIL PENTRU SUME MAI MARI ORI ECHIVALENTUL A 3000 DE EURO! Sunati inainte! NU SUNATI PENTRU SUME MAI MICI DE 3000 DE EURO.
EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul)
Bulevardul Tudor Vladimirescu nr 57
Sector 5, Bucuresti
09:30 - 18:00
09:30 - 14:00
Închis
Atentie! Inainte de a va deplasa la casa de amanet va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs aur, curs argint sau curs platina si la casa de amanet. Curs aur, curs argint sau curs platina se modifica de mai multe ori pe zi. Pret aur, pret argint sau pret platina afisat este pe gram aur, gram argint sau gram platina.

Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial (fostul) - Bucuresti

, duminică 11.06.2023*

* ATENTIE! CURSUL ESTE VALABIL PENTRU SUME MAI MARI ORI ECHIVALENTUL A 3000 DE EURO! Sunati inainte! NU SUNATI PENTRU SUME MAI MICI DE 3000 DE EURO.

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar sau ajutor casa de amanet.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar