Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial

EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE este o companie care vine in ajutorul clientilor sai prin realizarea de schimburi valutare la cel mai bun curs din Sectorul 5.
Casa de schimb se afla la intersectia dintre Calea 13 Septembrie si Soseaua Panduri, vizavi de Monitorul Oficial, langa BCR / Mega Image.

Schimb valutar 13 Septembrie.
Cursul este deja NEGOCIAT fata de cel afisat in unitate si este valabil doar cu un apel in prealabil.
Cursul valutar se poate schimba de mai multe ori in timpul zilei si este valabil doar pentru sume mai mari care depasesc contravaloarea a 3000 euro.
EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial
Bulevardul Tudor Vladimirescu nr 57
Sector 5, Bucuresti
09:30 - 18:00
09:30 - 14:00
Închis
Atentie! Inainte de a va deplasa la casa de amanet va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs aur, curs argint sau curs platina si la casa de amanet. Curs aur, curs argint sau curs platina se modifica de mai multe ori pe zi. Pret aur, pret argint sau pret platina afisat este pe gram aur, gram argint sau gram platina.

Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet EXCHANGE 13 SEPTEMBRIE - vis-a vis de Monitorul Oficial - Bucuresti

, miercuri 19.06.2024*

* Cursul este deja NEGOCIAT fata de cel afisat in unitate si este valabil doar cu un apel in prealabil.
Cursul valutar se poate schimba de mai multe ori in timpul zilei si este valabil doar pentru sume mai mari care depasesc contravaloarea a 3000 euro.

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.