Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet MUNDI EXCHANGE / Militari

CSV MUNDI EXCHANGE este infiintata in anul 2000.
Exchange: comision 0% .
Cursul este valabil pentru sume ce depasesc 3000 Eur. Intrucat cursul de schimb valutar se poate schimba in orice moment, va rugam sa verificati telefonic inainte de a va deplasa la punctul de lucru.
Fara comision!
MUNDI  EXCHANGE / Militari
Bulevardul Iuliu Maniu nr 73, Sector 6; Bulevardul Libertatii nr 2, Sector 4; Sura Mare nr 1, Sector 4
Bucuresti
09:09 - 18:30
09:09 - 14:00
Atentie! Inainte de a va deplasa la casa de amanet va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs aur, curs argint sau curs platina si la casa de amanet. Curs aur, curs argint sau curs platina se modifica de mai multe ori pe zi. Pret aur, pret argint sau pret platina afisat este pe gram aur, gram argint sau gram platina.

Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet MUNDI EXCHANGE / Militari - Bucuresti

, duminică 03.12.2023*

* Fara comision!

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.