Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet GLOBAL DRISTOR

Cursurile afisate sunt valabile pentru sume tranzactionate mai mari sau egale cu 1000 de unitati valuta straina (de exemplu 1000 de EUR, GBP, USD etc.) si sunt valabile doar pentru clientii care au gasit oferta de pe acest site. Va rugam sa specificati in locatie faptul ca ne-ati gasit pe valutare.ro.

Cursurile din locatie pot fi diferite decat cele mentionat aici intrucat acestea sunt adaptate concurentei din zona si eventualelor comenzi primite anterior, astfel va rugam sa ne sunati pentru a verifica disponibilitatea sumelor pe care doriti sa le tranzactionati.

Cursurile pentru aur reprezinta preturi maxime iar acestea se ofera pentru bijuteriile noi sau in stare foarte buna, cu certificat de calitate care pot fi revandute ca atare.

Pentru orice informatie ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Exchange - 0728 777 079
Amanet - 0733 102 445

Va multumim si va asteptam!
O zi frumoasa!
G L O B A L B I Z
GLOBAL DRISTOR
Bulevardul Camil Ressu nr 4, bl. 5
Sector 3, Bucuresti
8:00 - 21:00
8:00 - 18:00
9:00 - 15:00
Atentie! Inainte de a va deplasa la casa de amanet va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs aur, curs argint sau curs platina si la casa de amanet. Curs aur, curs argint sau curs platina se modifica de mai multe ori pe zi. Pret aur, pret argint sau pret platina afisat este pe gram aur, gram argint sau gram platina.

Pret aur, pret argint, curs gram argint, curs gram aur casa de amanet GLOBAL DRISTOR - Bucuresti

, duminică 26.05.2024*

* G L O B A L B I Z

Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Vrei sa contactezi Valutare.ro?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.