Curs BNR Dolar, Curs valutar BNR dolar - Valutare.ro

Banca Nationala a Romaniei a publicat un noul curs valutar pentru azi, 30 iulie 2021. Mai jos puteti vedea care este cotatia valutara pentru curs valutar BNR dolar.

Noul curs valutar dolar a ajuns vineri la cel mai mic nivel din luna Iulie 2021, cel mai mic din ultimele 30 de zile fiind inregistrat pe 30 Iunie 2021, la 4.1425 lei pentru un dolar american. Dolarul a scazut la un nivel minim de o luna, la o zi dupa ce Rezerva Federala SUA a declarat ca piata locurilor de munca are inca ceva teren de acoperit inainte de a fi timpul sa usureze stimulentele monetare, eliminand aburul dintr-un raliu de o luna a dolarul american.

Cursul pentru dolarul american publicat astazi, 30 iulie 2021, de catre BNR este de 4.1348 lei pentru un dolar, cu o scadere de 0.88% fata de cursul de la inceputul saptamanii, in ziua de luni, 26 iulie 2021. Dolarul american a inregistrat o scadere 3 zile la rand.

“Domnia dolarului asupra monedei euro apare pe masura ce Fed nu pare sa se reduca, intrucat economia idi face incet drumul catre realizarea unor progrese substantiale pe piata muncii”, a declarat Edward Moya, analist senior de piata pentru America la OANDA.

Datele au aratat ca, in timp ce economia SUA a crescut in mod solid in al doilea trimestru, impulsionata de ajutorul guvernamental masiv, cresterea a scazut sub asteptarile economistilor.

Randamentele Trezoreriei SUA au inregistrat tendinte mai scazute dupa declaratia Fed de miercuri, iar randamentele reale ajustate la inflatie au scazut la un nou nivel minim, cantarind moneda americana.

China a intensificat incercarile de a calma nervii investitorilor deteriorati dupa ce pietele salbatice au cazut in aceasta saptamana, spunand brokerajelor straine sa nu “interpreteze in exces” ultimele sale actiuni de reglementare. Mai multe detalii.

Pentru curs valutar complet al BNR viziteaza curs valutar BNR.