Curs BNR Dolar, Curs valutar BNR dolar - Valutare.ro

Banca Națională a României a publicat un noul curs valutar pentru azi, 30 iulie 2021. Mai jos puteți vedea care este cotația valutară pentru curs valutar BNR dolar.

Noul curs valutar dolar a ajuns vineri la cel mai mic nivel din luna Iulie 2021, cel mai mic din ultimele 30 de zile fiind înregistrat pe 30 Iunie 2021, la 4.1425 lei pentru un dolar american. Dolarul a scăzut la un nivel minim de o lună, la o zi după ce Rezerva Federală SUA a declarat că piața locurilor de muncă are încă Țceva teren de acoperitȚ înainte de a fi timpul să ușureze stimulentele monetare, eliminând aburul dintr-un raliu de o lună a dolarul american.

Cursul pentru dolarul american publicat astazi, 30 iulie 2021, de catre BNR este de 4.1348 lei pentru un dolar, cu o scădere de 0.88% față de cursul de la începutul săptămânii, în ziua de luni, 26 iulie 2021. Dolarul american a înregistrat o scădere 3 zile la rând.

“Domnia dolarului asupra monedei euro apare pe măsură ce Fed nu pare să se reducă, întrucât economia își face încet drumul către realizarea unor progrese substanțiale pe piața muncii”, a declarat Edward Moya, analist senior de piață pentru America la OANDA.

Datele au arătat că, în timp ce economia SUA a crescut în mod solid în al doilea trimestru, impulsionată de ajutorul guvernamental masiv, creșterea a scăzut sub așteptările economiștilor.

Randamentele Trezoreriei SUA au înregistrat tendințe mai scăzute după declarația Fed de miercuri, iar randamentele reale ajustate la inflație au scăzut la un nou nivel minim, cântărind moneda americană.

China a intensificat încercările de a calma nervii investitorilor deteriorați după ce piețele sălbatice au căzut în această săptămână, spunând brokerajelor străine să nu “interpreteze în exces” ultimele sale acțiuni de reglementare. Mai multe detalii.

Pentru curs valutar complet al BNR viziteaza curs valutar BNR.