Curs Valutar Banci, Curs Dolar Banci - Valutare.ro

Dolarul american a continuat sa creasca a saptea zi consecutiv dupa ce acum o saptamana parea ca leul o sa recupereze in fata monedei americane. Curs valutar banci azi, 11 August 2021 pentru dolar a avut diferente destul de mari pe piata bancara din Romania, pentru cumparare fiind diferente de 0,0165 lei intre banci iar la vanzare de 0,0835 lei pentru un dolar american. Cel mai bun curs dolar banci pentru 11 August 2021 la cumparare a fost la TBI, afisand valoarea de 4.1650 lei pentru un dolar american iar la vanzare cel mai bun curs valutar banci pentru cumparare a fost tot la TBI si la egalitate BRCI cu valoarea de 4.2300 lei pentru un dolar.

Casele de schimb valutare ale TBI din Bucuresti pot fi gasite pe soseaua Mihai Bravu 296, Calea Mosilor 229, Strada Putul lui Zamfir 8-12 si Bulevardul Iuliu Maniu 55. Pentru curs dolar BRCI, puteti incerca pe soseaua Stefan cel Mare 3, Bucuresti.

Cresterea continua vine pe fondul declaratiilor facute de Rezerva Federala Americana care pare din ce in ce mai pregatita sa anunte ca va incepe sa isi reduca programul de cumparare de active (reducere) pana la sfarsitul anului, o dezvoltare pe care pietele o considera din ce in ce mai probabila in urma unei serii de discursuri din partea membrilor consiliului de administratie al Fed in aceasta saptamana. Aceste cresteri vin in urma publicarii celor mai recente date ale inflatiei din SUA, care au crescut peste prognozele din iulie, atingand 5,4% anual.

Reducerea programului de cumparare a activelor Fed este o conditie prealabila pentru o crestere a ratei dobanzii, iar pietele observa acum o reducere a ratelor care au loc la sfarsitul anului 2022 / inceputul anului 2023, evaluand acest lucru pentru a sustine dolarul.

Pentru curs valutar USD complet pentru toate bancile, vizitati Curs valutar banci, curs dolar banci.