Curs Valutar Banci, Curs Dolar Banci - Valutare.ro

Dolarul american a continuat sa crească a șaptea zi consecutiv dupa ce acum o săptămână părea ca leul o să recupereze în fața monedei americane. Curs valutar banci azi, 11 August 2021 pentru dolar a avut diferențe destul de mari pe piața bancară din România, pentru cumpărare fiind diferențe de 0,0165 lei între bănci iar la vânzare de 0,0835 lei pentru un dolar american. Cel mai bun curs dolar banci pentru 11 August 2021 la cumpărare a fost la TBI, afișând valoarea de 4.1650 lei pentru un dolar american iar la vânzare cel mai bun curs valutar banci pentru cumparare a fost tot la TBI si la egalitate BRCI cu valoarea de 4.2300 lei pentru un dolar.

Casele de schimb valutare ale TBI din București pot fi găsite pe Șoseaua Mihai Bravu 296, Calea Moșilor 229, Strada Puțul lui Zamfir 8-12 și Bulevardul Iuliu Maniu 55. Pentru curs dolar BRCI, puteți încerca pe Șoseaua Ștefan cel Mare 3, București.

Creșterea continua vine pe fondul declarațiilor facute de Rezerva Federală Americană care pare din ce în ce mai pregătită să anunțe că va începe să își reducă programul de cumpărare de active (reducere) până la sfârșitul anului, o dezvoltare pe care piețele o consideră din ce în ce mai probabilă în urma unei serii de discursuri din partea membrilor consiliului de administrație al Fed în această săptămână. Aceste creșteri vin în urma publicării celor mai recente date ale inflației din SUA, care au crescut peste prognozele din iulie, atingând 5,4% anual.

Reducerea programului de cumpărare a activelor Fed este o condiție prealabilă pentru o creștere a ratei dobânzii, iar piețele observă acum o reducere a ratelor care au loc la sfârșitul anului 2022 / începutul anului 2023, evaluând acest lucru pentru a susține dolarul.

Pentru curs valutar USD complet pentru toate băncile, vizitați Curs valutar banci, curs dolar banci.