Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Banca Romaneasca

Banca Romaneasca a fost infiintata in anul 1993 ca banca comerciala universala, in totalitate cu capital privat, largindu-si treptat gama de produse si servicii, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor partenerilor sai de afaceri.


Mărește harta
Banca Banca Romaneasca
Sediul Central
Adresa: Str. George Constantinescu nr.3, sector 2
020339, Bucuresti
Email: office@brom.ro
Website: www.banca-romaneasca.ro
Telefon: 021 304 81 36
Fax: 021 304 82 82
L - V: 9.00 - 16.30
Informatii
SWIFT: BRMAROBU
BIC: BRMA
CUI 24920430
RC J40/92/2009Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Banca Românească - Bucuresti

, sâmbătă 06.06.2020
vezi toate valutele de la Banca Românească vezi toate sucursalele Banca Românească vezi istoricul cursului valutar de la Banca Românească