Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar sau o casa de amanet?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar sau casa de amanet pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar HUF case de schimb și bănci cartier Pantelimon - București

Cartierul Pantelimon este situat în partea de est a Bucureştiului, în Sectorul 2. Cartierul Pantelimon este numit după artera sa principală, care îşi trage numele de la oraşul învecinat Pantelimon, la rândul lui denumit după sfântul Pantelimon, patronul unei foste mănăstiri aflate acolo. Principalul obiectiv din cartier este National Arena - cel mai mare stadion de fotbal din România. Cartierul s-a extins peste teritoriul fostei comune Pantelimon-Dobroeşti, înghiţind în întregime satul Mărcuţa, care aparţinuse acestei comune. În satul Mărcuţa se află fosta mănăstire Mărcuţa, care avea un azil psihiatric, devenit în perioada comunistă "Spitalul de Recuperare a forţei de muncă". La spitalul Mărcuţa a fost internat Mihai Eminescu.


Mărește harta


Nou! Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!

Curs valutar 100 forint maghiar HUF Pantelimon București

, sâmbătă 17.03.2018


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Pantelimon vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Pantelimon