Convertor valutar
Reprezinti o casa de schimb valutar?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.Banca Veneto

Veneto Banca este noul nume al Bancii Italo Romena incepand cu 26 mai 2014, ca urmare a fuziunii acesteia cu Veneto Banca Scpa, actionarul sau inca din anul 2000 cand grupul italian Veneto Banca a decis sa-si extinda operatiunile in afara Italiei.

Veneto Banca Scpa se situeaza pe locul al douasprezecelea in cadrul sistemului bancar din Italia gratie unei dezvoltari constante in ultimii 15 ani, iar pe piata romaneasca opereaza de acum in mod direct, prin Sucursala Bucuresti, care se bazeaza astfel pe patrimoniul si expertiza bancii-mama.


Mărește harta
Veneto Bank
Sediul Central
Adresa: Str. Gara Herastrau, nr.2-4, parter, et.1, 2 si 3,
020334, Sector 2, Bucuresti
Email: posta@venetobanca.it
Telefon: 021 232 07 12
021 232 07 26
Fax: 021 232 07 38
Informatii
SWIFT: BITRROBU
CUI RO8479295
RC J40/4373/1996

Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Veneto - Bucuresti

, duminică 23.04.2017

vezi toate valutele de la Veneto Banca vezi toate sucursalele Veneto Bancavezi istoricul cursului valutar de la Veneto Banca