Convertor valutar
Reprezinti o casa de schimb valutar?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.Nextebank

Fondata in 1950, MKB Bank aduce experienta de succes de pe piata maghiara, unde se afla in top 3 banci. Reprezinta o banca universala, cu accent puternic pe segmentul de companii, unde detine peste 14% cota de piata pentru produse de creditare. Banca este recunoscută la nivel internațional ca expert în proiecte de finanțare a exporturilor, infrastructurii, sectorului energetic și al energiilor regenerabile.


Mărește harta
MKB Nextebank
Sediul Central
Adresa: Str. Sf. Elefterie, nr. 18,
sect. 5, Bucuresti
Website: www.nextebank.ro
Telefon: 0800 410 310
Fax: 037 214 82 73
Informatii
SWIFT: CRDZROBU
CIF
RC

Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Nextebank - Bucuresti

, joi 23.03.2017

vezi toate valutele de la MKB Nextebank vezi toate sucursalele MKB Nextebankvezi istoricul cursului valutar de la MKB Nextebank