Convertor valutar
Reprezinti o casa de schimb valutar?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.Banca Comerciala Carpatica

BANCA COMERCIALA CARPATICA - O CREATIE DE SUCCES
Suntem o institutie financiara cu sediul central in SIBIU, infiintata in 15 iulie 1999, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine. Capitalul nostru este majoritar romanesc si actiunile Bancii sunt listate la Categoria I a Bursei de Valori Bucuresti.


Mărește harta
Banca Comerciala Carpatica
Sediul Central
Adresa: Str. Autogarii nr. 1
550135, Sibiu
Romania
Email: centrala@carpatica.ro
Telefon: 026 923 39 85; 026 923 29 93
Fax: 026 923 33 71
Informatii
SWIFT: CARPRO22
CIF RO 11447021
RC J32/80/1999

Seteaza-ti alerta pentru curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs si la casa de schimb valutar. Cursul valutar se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.

Curs valutar Carpatica - Bucuresti

, vineri 21.07.2017

vezi toate valutele de la Banca Comerciala Carpatica vezi toate sucursalele Banca Comerciala Carpaticavezi istoricul cursului valutar de la Banca Comerciala Carpatica