Convertor valutar
Reprezinti o casa de schimb valutar?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.Curs valutar NOK case de schimb cartier Vacaresti - București

Văcărești este un cartier situat în sectorul 4 al Bucureștiului, în partea vestică a Lacului Văcărești. Este învecinat în sud cu Berceni, în nord cu Vitan iar în est cu cartierul Tineretului. Zona Văcărești este una dintre privilegiatele Capitalei, unde totul este la îndemână, de la spații verzi, la mijloace de transport în comun și mari centre comerciale. Chiar și centrul orașului este aproape. Toate aceste atuuri au calificat cartierul drept unul elitist, dar prețul locuințelor a rămas la un nivel accesibil. Majoritatea blocurilor au fost construite puțin înaintea cutremurului din 1977. După părerea unora, numele zonei s-ar datora faptului că moșia ar fi aparținut familiei boierilor Văcărești. Alte păreri susțin că toponimul nu are nici o legătură cu familia Văcărescu și că explicația s-ar afla fie în ocupația sătenilor de altă dată – creșterea vitelor, fie că ar fi derivată din birul care se plătea odinioară de către crescătorii de animale – “văcăritul”.


Mărește harta


Nou! Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!

Curs valutar coroana norvegiană NOK Vacaresti București

, sâmbătă 29.04.2017


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate bancile din Vacaresti vezi cursul valutar din cartierul Vacaresti