Convertor valutar
Reprezinti o casa de schimb valutar?
Noi iti oferim pagina ta gratuit!

Apasa aici pentru cont nou sau afla aici cum iti poti pune curs valutar pe valutare.ro
Vrei sa ne contactezi?
Trimite mesaj!


Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza nu numai cursul valutar de la o anumita data ci suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.Curs valutar CZK bănci cartier Baneasa - București

Băneasa este un cartier din partea de nord a orașului București, România, în apropierea lacului cu același nume (0,45 km²). Cartierul Băneasa, fost comuna suburbană Băneasa, a luat naștere pe o porțiune din vechea moșie a contesei de Montesquiou-Fézensac iar înainte a fost un vechi sat numit Cârstinești. În anul 1761 a intrat in proprietatea Ecaterinei Văcărescu sau Băneasa, văduva marelui ban Ștefan Văcărescu. Pe atunci, rangul de ban desemna cel mai mare dregător, fiind cel mai înalt titlu boieresc acordat în Țara Românească.


Mărește harta


Nou! Alerta curs valutar!

Seteaza alarme daca vrei sa stii cand este cel mai bun curs valutar pentru orice banca, orice casa de schimb valutar, toate bancile sau toate casele de schimb valutar. Seteaza alarma acum!

Curs valutar coroana cehă CZK Baneasa București

, joi 27.04.2017


vezi lista tuturor cartierelor vezi cursul valutar de la toate casele de schimb din Baneasa vezi cursul valutar din cartierul Baneasa